La patru ani de la prima ediție, protagonista Dora Show pregătește un nou hit
Monden 1 aprilie 2021, 20:03 | 2075

La patru ani de la lansare, doamna Dora pregătește o nouă piesă hit pentru toți fanii emisiunii! Lider de audiență de la primele ediții, sute de mii de urmăritori și zeci de milioane de vizualizări, este succesul celui mai popular show de comedie din țară, adunat în ultimii patru ani. În această sâmbătă, de la ora 20, Jurnal TV vă prezintă showul aniversar al Dorei. Să urmărim o scurtă recapitulare cu cele mai tari faze din emisiune.

Întâi aprilie 2017 a fost zi de lansare pentru ce avea să devină cel mai popular show de comedie din țară! Jurnal TV a creat un spectacol de varietăți cu un singur actor, Emilian Crețu în rolul doamnei Dora. De la prima ieșire pe scenă, personajul ei colorat a încâtat zeci de mii de moldoveni, și în curând, vorba s-a răspândit.

Elegantă și plină de talente, Dora își ține fanii în hohote de râs alături de invitați speciali, gospodine din toată țara și cei mai populari artiști din showbiz. Deoarece umorul e un mod de a spune ceva serios, nimeni nu scapă de adevăr! Doamna Dora nu discriminează și îi pune pe toți la provocare.

E persuasivă și știe să afle secretele ascunse ale vedetelor.

Și alături de partenerul ei, notoriul Iura, țin împreună cea mai netradițională familie din Moldova!

În 2020, doamna Dora a intrat în muzică. Ce a pornit inițial ca o glumă, s-a transformat însă într-o mega lansare cu zeci de milioane de ascultări! Dora a scos două hituri care au rupt difuzoarele moldovenilor pe timp de pandemie. În ceas aniversar, la patru ani de la prima ediție, doamna Dora pregătește un nou hit!

EMILIAN CREȚU, prezentator Dora Show: "Urmăriți showul aniversar de patru ani alături de doamna Dora și nu ratați premiera unui mare hit. Vă așteaptă surprize, invitați, muzică și umor în această sâmbătă, de la ora 20:00, cu Dora Show! "

Opinia ta contează. Comentează!