Meteo, 17 Ianuarie
Meteo 17 ianuarie 2023, 20:35 | 390

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri vremea se raceste cu 2-3 grade comparativ cu ziua precedenta, maximele vor oscila intre plus 9 si plus 14 grade. Se asteapta vreme mohorata, cerul va fi noros in toate localitatile republicii, meteorologii nu au anuntat precipitatii. Plus 12 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5, vantul sud-estic va sufla cu pana 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre plus 9 si plus 10 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 13 si plus 14 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 18 grade se vor atesta la Bucuresti, se prevede cer varianil. Vor fi plus 13 grade la Iasi si la Brasov. Plus 14 grade se vor inregistra in orasele Timisoara si Constanta. Averse sunt prognozate la Craiova.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. plus 12 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 8 iar cerul va fi variabil. Partial innorat va fi la Londra cu maxime de plus 5 grade. Averse sunt prognozate in orasele Paris si Amsterdam, valorile maxime vor oscila intre plus 5 si plus 6 grade celsius. Plus 12 grade se vor atesta la Roma. Innorat va fi la Berlin. Maximele nu vor depasi 5 grade la Varsovia. Partial innorat va fi la Ankara, la Atena innorat. Precipitatii sunt asteptate la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie