Jurnalul orei 19, 13 Februarie
Jurnalul orei 19:00 13 februarie 2024, 20:27 | 736

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Agricultorii au ieșit și astăzi la proteste. Timp de aproximativ trei ore, membrii Asociației „Forța Fermierilor” au blocat accesul vehiculelor către și dinspre postul vamal Leușeni. Aceștia amenință că vor face și mâine același lucru. Ce spune ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, aflați imediat!

Serviciul Fiscal de Stat a decis blocarea fondurilor și resurselor economice deținute de patru persoane, printre acestea fiind Ilan Șor și Veacesav Platon. Decizia a avut la bază sesizarea unei bănci comerciale privind faptul că cei vizați sunt subiecți ai restricțiilor internaționale.

Senatul Statelor Unite ale Americii, unde democrații au majoritatea, a adoptat astăzi un pachet de ajutor crucial de 95 miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel și Taiwan. Proiectul de lege urmează să ajungă și la Camera Reprezentanților, controlată de republicani.

Champions League revine la JURNAL TV. Postul nostru de televiziune va transmite în această seară meciul tur din cadrul optimilor dintre Leipzig și Real Madrid.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie