Meteo, 14 Martie
Meteo 14 martie 2023, 20:15 | 337

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 14 grade, minimile vor cobori pana la minus doua grade. Se prevede cer variabil in toate localitatile republicii, meteorologii nu au anuntat precipitatii. Plus 12 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 2, vantul sudic va sufla cu pana la 18 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 9 plus 10 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 13 si plus 14 grade, minimile vor cobori pana la plus 2, plus 3 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 15 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi noros. Plus 13 grade se vor atesta in orasele Iasi si Craiova, cerul va fi acoperit. Va ploua la Timisoara, cu plus 11 grade. Precipitatii sunt prognozate la Cluj.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene Plus 20 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Sunt prognozate averse la Londra, cu maxime de pana la plus 9. Se prevede cer variabil la Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 12 si respectiv plus 7 grade. Plus 16 grade se vor atesta la Roma, va fi partial innorat. Plus 8, si respectiv plus 7 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia vor fi plus 6 grade. Plus 17 grade si averse sunt prognozate la Atena. Partial innorat va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie