Patrula Jurnal TV, 19 Septembrie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

O zi de lucru la morgă! Asta prevede, între altele, Programul de reeducare a şoferilor, care se încumetă să urce băuți la volan. Pentru a-i face responsabili, acestora le este propus un curs de tratament special. Într-o discuție cu echipa noastră de filmare, șoferii implicați în program au declarat că au învățat bine lecția și nu mai vor să încalce regulamentul rutier.

Primarul de la Trușeni, Stela Munteanu, este cercetată penal pentru tentativă de preluare a proprietății unei femei de 73 de ani. Ea este vizată într-un dosar alături de actuali și foști funcționari din cadrul primăriei. Suspecții riscă până la zece ani de pușcărie. Sediul administrației locale a fost percheziționat de către ofițerii Centrului Național Anticorupție.

Un băiat de nouă ani a ajuns la spital cu mâna fracturată, după ce a fost lovit de o trotinetă electrică, pe care o ghida un tânăr de 20 de ani. Acesta circula cu viteză, afirmă martorii. Incidentul a avut loc în Parcul "La Izvor" din Chișinău, unde copilul era la plimbare, cu părinții. Pentru a-i pedepsi pe vitezomanii din parcuri este nevoie de un nou regulament rutier, afirmă autoritățile.

Opinia ta contează. Comentează!