MTV 2020 a avut loc duminică, la New York, într-un format special, în contextul pandemiei
Monden 31 august 2020, 20:17 | 1177

Gala MTV Video Music Awards a avut loc duminică seară, într-un format special, în contextul pandemiei de COVID. Aceasta a fost organizată în mai multe spaţii deschise din New York, unde au cântat live, fără audiență, cele mai populare trupe și voci din lume.

La ediția din acest an a MTV Video Music Awards, artiştii au urcat pe câteva scene și nu au avut spectatori in față. Printre cei care au cântat la eveniment s-au numărat The Black Eyed Peas, DaBaby, The Weeknd, Doja Cat, Maluma, Lady Gaga și Ariana Grande.

Keke Palmer, din filmul „Hustlers”, a fost gazda galei MTV din acest an.

Trofeul „Videoclipul anului” a fost câștigat de The Weeknd, pentru producția „Blinding Lights”, piesă pe care a interpretat-o în deschiderea galei.

Lady Gaga a fost desemnată câştigătoare la patru categorii: „Artista anului”, „Cea mai bună colaborare”, „Cea mai bună cinematografie” și „Piesa anului” pentru „Rain On Me”. Ediţia din acest an a avut şi două premii noi. „Cel mai bun videoclip muzical realizat de acasă” a fost câșigat de Justin Bieber și Ariana Grande, pentru piesa „Stuck with you”.

Iar trofeul pentru ”Cea mai bună interpretare în carantină” a mers către trupa latino americană CNCO.

Opinia ta contează. Comentează!