Runpay, în fiecare sat din Moldova și cât mai aproape de casa fiecăruia
Advertorial 27 iunie 2022, 16:06 | 1566

Serviciile financiare au devenit mai accesibile pentru locuitorii satelor din Moldova. Daca recent pentru a primi un transfer banesc, pensia, indemnizatii sociale, pentru a plati facturi sau pentru a solicita un credit, locuitorii din sate erau nevoiti sa se deplaseze la cea mai apropiata filiala a unei banci sau la oficiul postal, acum o pot face chiar la ei in sat datorita terminalelor de plati RUNPAY, instalate in magazinele alimentare sau in cele de uz casnic. Un astfel de terminal este instalat si in satul Tintareni, raionul Anenii Noi. Pensionarii de acolo spun ca datorita acestui sistem de plati econimisesc timp si bani.

Adriana Lupu si Alexei Movala, locuitori ai comunei Tintareni, au beneficiat de un credit rapid si avantajos, obtinut prin intermediul terminalului de plati Runpay.

Sistemul de plati RUNPAY si-a stabilit drept prioritate incluziunea financiara a fiecarui cetatean al Republicii Moldova. Asta presupune accesul fiecaruia la produse si servicii financiare utile, ce corespund nevoilor consumatorului. In prezent sunt instalate circa 1800 de terminale, iar in viitorul apropiat, RUNPAY isi propune sa fie in fiecare sat din Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!