Munteanu și-a depus dosarul
Politic 11 septembrie 2019, 15:30 | 1490

Reprezentantul Partidului Uniunea Salvați Basarabia Valeriu Munteanu a depus astăzi la Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Chişinău dosarul său de înregistrare drept candidat pentru funcția de primar general. De asemenea, el a depus actele pentru a-și înregistra lista de candidați ai formațiunii pentru funcția de consilier municipal. Iar candidatul PSRM la șefia Primăriei Chișinău, Ion Ceban, a prezentat astăzi un raport al activității sale în Consiliul municipal.

Valeriu Munteanu a scris pe o rețea de socializare că el și echipa sa are „soluții pentru problemele capitalei” și ”este gata să le discute cu ceilalți candidați”. El a menționat că formațiunea are o listă cu 52 de candidați pentru CMC. „Sunt oameni tineri, care împărtășesc dezideratul românesc al Basarabiei, aceasta este generația Unirii, soluția Uniunea Salvați Basarabia pentru consolidarea și dezvoltarea curentului unionist”, a scris Munteanu. Un raport de activitate în CMC, în ultimul an, a prezentat astăzi candidatul PSRM, Ion Ceban. Pentru acest lucru el a ales havuzul de la intrarea în Parcul Valea Trandafirilor.

Ceban a venit în fața presei îmbrăcat în stil sport, cu adidași albi, motiv pentru jurnaliști să-l întrebe ce crede despre străzile stricate ale orașului.

Ion Ceban a anunțat că săptămâna viitoare va prezenta programul său electoral pentru funcția de primar al Chișinăului. 

Opinia ta contează. Comentează!