Meteo, 21 Ianuarie
Meteo 21 ianuarie 2022, 20:25 | 1091

Prezentat de Daniela Vizitiu

Tabloul meteo nu aduce schimbari semnificative. Temperatura aerului ramane apropiata de pragul de inghet. Weekendul va fi unul insorit. Temperaturile diurne vor fi pozitive. Vorbim de maxime cuprinse intre 0 si 2 grade. De asemenea va ninge usor in mai multe regiuni ale tarii.

Vantul va sufla slab moderat cu pana la 11 metri pe secunda. Tabloul meteo indica 0 grade la Soroca, va ninge. Iar la Cahul si Comrat urmeaza o zi insorita. Mercurul din termometre va atinge valoarea de 2 grade. Noaptea se va raci pana la minus 4. Un grad va fi la Ungheni. Va fulgui. Iar in Romania vremea se va incalzi usor. Temperaturile maxime vor porni de la minus 2 grade in Maramures, la plus 8 grade in Oltenia.

Temperatura diurna va fi de minus 2 grade la Cluj. La Bucuresti se anunta 3 grade cu plus. Senin, fara urma de precipitatii. Sa vedem acum care sunt prognozele pentru urmatoarele orase. Vreme insorita in mai multe capitale. Se anunta cer variabil la Londra si Paris. Maximele vor indica 6-7 grade. Madrid 10 grade cu soare. Berlin 3 grade, vor cadea precipitatii mixte. Vremea ramane stabila la Roma. Datele meteo indica 12 grade. Praga si Viena 2-3 grade, va ninge. Si la Moscoca sau Kiev sunt anuntate ninsori. Temperaturile diurne vor fi negative.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie