Meteo, 2 Martie
Meteo 2 martie 2023, 20:41 | 224

Prezentat de Felicia Jenunchi

Spre sfarsit de saptamana vremea se raceste nesemnificativ, astfel ca vineri maximele termice se vor situa intre plus 5 si plus 10 grade Celsius, se prevede cer variabil in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la minus 6 grade. Plus 8 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus 3 grade, iar vantul nord-vestic va sufla cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 5 si plus 6. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 10 grade, vor fi minus 2, minus doua grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 9 grade se vor inregistra la Bucuresti, meteorologii anunta averse sporadice. Cate 8 grade se vor atesta in orasele Iasi, Timisoara, Constanta, Brasov si Craiova. Se prevede cer variabil cu plus 10 grade la Cluj.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 16 si respectiv plus 13 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Partial innorat va fi la Paris si Amsterdam, se vor atesta plus 11 si respectiv plus 8 grade. Innorat va fi la Londra. Precipitatii sunt prognozate la Roma, plus 15 grade anunta meteorologii. Partial innorat va fi la Berlin. Plus 5 grade vor fi la Varsovia. Partial innorat va fi la Ankara, innorat la Kiev. Plus 16 grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie