Descoperim „Micul Paris” din inima Chișinăului, la Artizanii Gustului
Crème de la Crème s-a născut în Chișinău acum mulți ani, ca să ajungă să fie patiseria franceză cunoscută drept „Micul Paris” din inima Chișinăului. Săptămâna aceasta descoperim istoria acestui restaurant reprezentativ pentru orașul nostru, povestită de proprietara și patisera Anastasia Guțu și bucătarul-chef Alexei Poleacov.
Artizanii Gustului, într-un nou sezon! Bucătarii și patiserii din Moldova își spun povestea, în fiecare zi de vineri, începând cu ora 20:00, doar la Jurnal TV.
Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie
Citește neapărat
Vezi toateCirca 860 de mii de persoane recenzate
Social
26 aprilie, 15:51
Securitatea statului, în pericol
Social
26 aprilie, 15:51
Gazul ar urma să se ieftinească cu 9%
Economic
26 aprilie, 15:50
Saptămâna educației la Chișinău
Social
25 aprilie, 20:07
Campania națională „Fără cash”
Economic
25 aprilie, 20:06