Patrula Jurnal TV, 14 Noiembrie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Afacerile cu certificate de vaccinare înfloresc și în Republica Moldova. Procurorii anticorupție și CNA au descins cu percheziții la trei instituții medicale și au reținut trei intermediari. Sumele pretinse pentru eliberarea unui certificat de vaccinare fabricat variau între patru și șase mii de lei.

Ilan Șor a rămas fără buletin de identitate și fără pașaport. Agenția de Servicii Publice le-a declarat nule, după ce a depistat că documentele pe numele lui Șor au fost perfectate și eliberate ilegal. Verificările au fost făcute după o sesizare a Procuraturii Anticorupție.

Braconierii de pe Nistru nu se mai ascund. Dacă până mai ieri pescuiau ilegal doar noaptea și aveau grijă ca nu cumva să fie prinși, acum își întind nestingherit plasele în plină zi, anul împrejur. Echipa Jurnal TV a surprins zeci de racile instalate ilegal și pescari, care refuză să se conformeze legii. Amenzile sunt prea mici, iar inspectori care să țină situația sub control - prea puțini. Mai exact, doar trei în toată Republica Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!