Jurnalul Sportiv, 24 Noiembrie
Sport 24 noiembrie 2021, 21:07 | 1120

Campioana Sheriff va juca în această seară cel de-al cincilea meci din grupa D. Tiraspolenii vor întâlni, de la ora 22:00, Real Madird. Sheriff a fost învinsă de Inter cu 3-1 în etapa trecută și a căzut pe locul 3 în clasament. Campioana noastră este la 3 puncte de liderul Real şi la 2 de Inter Milano, ocupanta poziţiei secunde. Moussa Kyabou este indisponibil pentru jocul de azi, iar evoluția lui Momo Yansane este sub semnul întrebării. Formația tiraspoleană are șanse bune să se califice astăzi în primăvara europeană. În cazul în care Inter nu va pierde cu Șahtior ”viespile” vor avea asigurat play-off-ul Europa League.

Cristiano Ronaldo a înscris un nou gol important pentru Manchester United în Champions League, în victoria cu Villarreal, scor 2-0. După golul contra lui Villarreal, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istoria unui club din Anglia care izbutește să marcheze cel puțin un gol în fiecare dintre primele cinci meciuri ale unui sezon de Liga Campionilor. De asemenea, este pentru a treia oară în acest sezon când CR7 marchează un gol al victoriei în ultimele 15 minute ale meciurilor din Champions League. Grație performanțelor impresionante ale lui Ronaldo din Champions League, Manchester United și-a asigurat calificarea în optimile competiției.

Suporterul lui Olympique Lyon care l-a lovit cu o sticlă pe Dimitri Payet și a provocat suspendarea meciului cu Olympique Marseille, de duminică, și-a aflat pedeapsa. Tribunalul din Lyon l-a condamnat pe bărbatul de 32 de ani la șase luni de închisoare cu suspendare, iar acestuia îi va fi interzis accesul pe stadionul lui OL timp de cinci ani. De asemenea, Olympique Lyon va trebui să joace meciurile din Ligue 1 fără spectatori în aşteptarea verdictului Comisiei de Disciplină a Ligii Franceze de Fotbal, în urma incidentelor de la derby.

Fabrizio Miccoli, fostul atacant al naționalei Italiei, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru extorcare în formă agravată. Fostul fotbalist a apelat la organizația mafiotă Cosa Nostra pentru a recupera o datorie de circa 20 de mii de euro, care trebuia plătită unui prieten. Gazzetta dello Sport anunță că decizia în cazul lui Miccoli a fost păstrată de magistrați, iar fostul atacant al naționalei italiei trebuie să execute 3 ani și 6 luni de închisoare. Acesta trebuie să se predea în următoarele ore pentru a fi încarcerat. Dacă nu face asta în maxim 24 de ore, Miccoli urmează să fie pus sub urmărire și adus cu forța de poliția din Italia.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie