Meteo, 6 Martie
Meteo 6 martie 2023, 20:26 | 295

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta vremea se incalzeste treptat, sunt asteptate temperaturi de pana la 19 grade Celsius, spre sfarsitul saptamanii sunt prognozate precipitatii. Maine, 7 martie, maximele nu vor depasi 12 grade cu plus, se prevede cer variabil fara precipitatii. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la plus 8 grade, la sud va fi cu 3-4 grade mai cald, respectiv se vor inregistra intre plus 11 si plus 12 grade. In capitala se vor atesta plus 10 grade, noaptea minimile vor cobori pana la zero grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, se prevede cer variabil. Innorat va fi la Iasi si la Cluj, cu maxime de pana la plus 12 si respectiv plus 10 grade. Precipitatii sunt prognozate la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 16 la Madrid, se prevede cer variabil. Precipitatii sunt prognozate la Londra si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 5 si respectiv plus 4 grade. Innorat va fi marti la Paris. Plus 16 grade se vor atesta la Roma si va fi partial innorat. Plus 11, si respectiv plus 5 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia sunt prognozate averse. Plus 17 sunt prognozate la Atena. Plus 6 grade vor fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie