Jurnalul orei 19, 26 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 26 noiembrie 2021, 23:05 | 1925

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante știri ale zilei:

O tulpină sud-africană a COVID-ului, extrem de contagioasă și rezistentă la toate vaccinurile existente, a ajuns astăzi în Belgia. Specialiștii anticipează că aceasta va lovi dur în valul cinci al pandemiei, provocând aproximativ 700 de mii de decese numai în Europa.

Constantin Botnari, cunoscut în spațiul public ca „borseta lui Plahotniuc”, a reușit să vândă așa-numita „Casă Albă” din ”Poiana Domnească” și a părăsit Moldova. Nu are nicio calitate procesuală și, conform informațiilor obținute de Jurnal TV, face naveta între Londra și Palma de Mallorca.

Deputații au majorat vârsta de pensionare pentru femei până la 63 de ani, dar au permis persoanelor care au atins stagiul standard de cotizare să se pensioneze atunci când vor. Un reporter Jurnal TV a încercat astăzi să afle cum au perceput oamenii simpli noutatea.

„MoldovaGaz” a transferat astăzi „Gazprom”-ului cele 1,4 miliarde de lei oferite ca „ajutor de stat” din partea Guvernului. Vicepremierul Andrei Spânu speră ca banii să fie întorși totuși, mai târziu, în bugetul de stat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie