Marina Tauber a fost surprinsă cu bijuterii ce valorează peste 18 mii de euro
Politic 10 mai 2021, 15:28 | 6493

Marina Tauber a publicat recent o fotografie, în care se vede clar că femeia are bijuterii de zeci de mii de euro. Spre exemplu, o bijuterie, care încadrează 25 de diamante. În declarația de avere pentru anul trecut, deputatul Partidului Șor Marina Tauber a indicat că are multe bunuri, dar nu atât de scumpe.

Marina Tauber a postat fotografia pe facebook la șase zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Din imagine vedem că deputatul Partidului Șor își admiră în fața oglinzii accesoriile. Pe lângă ceasul Rolex, al cărui valoare o putem doar ghici, Tauber are pe mâna dreapta un inel Boucheron, produs în Franța. Bijuteria este confecționată din aur galben, alb și roz, de 18 karate, care încadrează și 25 de diamante. De la același producător sunt și cerceii. Ulterior, aceasta a declarat că accesoriile sunt originale și le-a primit cadou. Deputatul a inclus aceste bunuri în declarația de avere din 2020, dar a subliniat că valoarea estimată este de șase mii de euro. Pe pagina oficială a producătorului, inelul poate fi procurat cu 9.350 de euro. Cu aceiași bani se vând și cerceii, iar în total bijuteriile ar costa 18 mii 700 de euro, nu 6000, cum a indicat Marina Tauber. Am încercat să vorbim cu deputatul, însă nimeni nu a răspuns la apel. Este de menționat că accesoriile scumpe pe care le poartă Marina Tauber au stârnit de mai multe ori critici pe rețelele de socializare, dar și discuții în timpul ședințelor din Parlament.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2020, Marina Tauber a declarat că are, împreună cu membrii familiei, două imobile în valoare totală de 737 de mii de lei. Familia Marinei Tauber conduce un Volkswagen Passat, care costă 18.500 de euro. Într-o instituție bancară, familia Marinei Tauber are cote părți în valoare de 17,9 milioane de lei, 688 de mii de euro și 225 de mii de dolari.

Opinia ta contează. Comentează!