Jurnalul orei 19, 16 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 16 noiembrie 2022, 21:23 | 870

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Nu există dovezi că proiectilul care a lovit Polonia a fost tras de ruși, susține liderul de la Varșovia, Andrzej Duda. Potrivit lui, există multe indicii că ar fi fost o rachetă de apărare aeriană. Ce spune Kievul, aflați în câteva clipe.

2. Remanieri în Guvernul Gavrilița! Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, și-a anunțat demisia, iar în locul lui vine deputatul Dumitru Alaiba. ”Lucrurile care se pot întâmpla peste o săptămână nu vor dura trei luni”, a fost prima promisiune a noului ministru.

3.La doar câteva săptămâni după finalizarea lucrărilor de reparație capitală a generatorului de la blocul energetic 3 al Termoelectrica, acesta s-a defectat. Lucrările au fost efectuate de o companie care a câștigat cu scandal licitația de reabilitare și a garantat calitatea reparației pe un termen de cel puțin doi ani. Despre cine este vorba, vă spunem imediat.

4. Donald Trump va candida pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Într-un discurs ținut în faţa susţinătorilor săi, fostul președinte american a promis să ”lupte așa cum nimeni nu a mai luptat vreodată” de acum până în ziua alegerilor din noiembrie 2024.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie