Un bărbat în vârstă de 30 de ani a decedat într-un accident rutier produs în apropierea localității Cojușna
Social 19 august 2022, 19:21 | 554

Un bărbat a decedat în apropiere de staul Cojușna, după ce a ajuns cu microbuzul într-un copac. Poliția zice că șoferul avea viteză excesivă. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un tânăr a fost reținut, fiind bănuit că a sustras mai multe bunuri din două magazine. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 6 mii 100 lei. Făptașul le-a declarat ofițerilor că a pătruns în magazine prin forțarea ușilor, apoi a luat țigări, băuturi alcoolice și dulciuri. Individul în vârstă de 26 de ani nu este la prima abatere. Anterior, el a fost judecat pentru infracțiuni similare. Acum, el riscă amendă, până la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la patru ani de închisoare.

Un bărbat din Glodeni a fost prins băut și drogat la volanul unui motocultor. În timpul documentării acestuia de către polițiști, bărbatul a manifestat un comportament neadecvat. Oamenii legii au fost nevoiți să-l însoțească la spital pentru prelevarea probelor biologice. S-a dovedit că omul se afla în stare de ebrietate narcotică și avea o concentrație de 0,71 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Pe numele individului a fost pornită o cauză contravențională.

Poliția a fost alertată vineri dimineață de către un bărbat, care și-a găsit concubina fără suflare, la domiciliul acesteia din Dumbrava, municipiul Chișinău. Oamenii legii presupun că este vorba de un omor.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a decedat într-un accident rutier, în apropiere de satul Cojușna, după miezul nopții. Potrivit poliției, șoferul avea viteză excesivă, a pierdut controlul microbuzului, s-a ciocnit în bordură, de unde a fost proiectat într-un copac. Omul a decedat pe loc. Poliția a inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Opinia ta contează. Comentează!