Jurnalul orei 15, 30 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 30 noiembrie 2022, 21:25 | 571

Prezentat de Vasile Luchianu

Carburanții se ieftinesc în continuare. Mâine, un litru de benzină va fi comercializat cu 24 de lei și 65 de bani, cu 21 de bani mai puțin decât astăzi, iar cel de motorină - cu 24 de lei și 69 de bani, cu 23 de bani în scădere.

Republica Moldova este un partener al NATO și este o dorință reciprocă de a lucră îndeaproape, pe anumite domenii. Precizarea a fost făcută de către secretarul general al Alianței nord-atlantice, Jens Stoltenberg, fiind întrebat de către reporterul nostru Iulia Sarivan care sunt capacitățile NATO de a reduce din pericolul de securitate pentru Republica Moldova.

Vom plăti bani grei pentru lumină! Consumatorii casnici din centrul și sudul Republicii Moldova vor achita 5 lei și 91 bani pentru un kWh, cu un leu și 14 bani mai scump față de tariful actual. Cei din localitățile de nord vor plăti 5 lei și 60 bani pentru un kWh, cu 79 de bani mai mult. Noile tarife adoptate astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică vor fi aplicate începând cu ziua de 2 decembrie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie