O bibliotecară de la Bălți, deținătoare a cardului premium Mastercard de la Moldinconbank, a câștigat o călătorie la Milano
Advertorial 24 octombrie 2022, 12:10 | 915

Aculina Mihaluța activeaza in cadrul bibliotecii științifice a universității de stat Alecu Russo din Bălți, având o experiența de muncă în domeniu de mai bine de 30 de ani. S-a întors recent dintr-o călătorie de vis de la Milano, devenind una dintre cele două norocoase, câștigătoare a promoției exclusive ”Trăiește o experiență de neprețuit și fii parte a Milano Fashion Week cu cardurile premium Mastercard de la Moldindconbank!”.

Câștigătoarea spune că utilizează în mod constant cardul Mastercard de la Moldindconbank pentru toate tipurile de plăți, astfel că i-a fost ușor să îndeplinească și condițiile promoției.

Premiul principal a inclus o călătorie pentru două persoane la Milano. Aculina a fost însoțită de fiica sa, care a călătorit pentru prima dată cu avionul. Cele două au fost cazate în luxosul hotel Bulgari Hotel Mila, au fost la Muzeul Artei de modă din Milano, dedicat stilului Armani, au făcut o excursie la Fashion Hub Market, care se desfășoară doar de câteva ori pe an, și au participat la cine de gală în restaurante cu renume.

De asemenea, în cadrul promoției, 78 de clienți au câștigat certificate cadou în valoare de 1000 lei de la partenerii PudraCard din categoria ”Fashion”. Cu Moldindconbank și Mastercard primești mereu mai mult și trăiești momente de neprețuit!

Opinia ta contează. Comentează!