Patrula Jurnal TV, 10 Decembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Oamenii legii au pus mâna pe membrii unei organizații criminale specializare în estorcarea banilor. Schema indivizilor era simplă: ei atrăgeau victime în jocurile de noroc, iar apoi obțineau banii prin forță și șantaj.

O tânără din Republica Moldova a fost găsită moartă într-un apartament din Franța. Potrivit presei locale, femeia de 31 de ani a fost înjunghiată în locuința, în care abia se cazase. Poliția spune că are deja un cerc de suspecți, iar versiunea principală este că tânăra a fost jefuită.

Cele mai multe dintre femei abuzate aleg să ascundă aceste episoade. O fac din cauza presiunii sociale și nu de puține ori, de teama că nu se vor putea descurca pe cont propriu. Așa că preferă să tacă și să îndure. Vă prezentăm istoriile unor femei, care au luat viața de la zero, datorită sprijinului oferit de mai mulți voluntari, dar și de administrația satului Zolotievca, din Anenii Noi.

Opinia ta contează. Comentează!