Jurnalul orei 19, 31 Martie
Jurnalul orei 19:00 31 martie 2022, 21:39 | 1107

Prezentat de Eugenia Apostu

Cele mai importante titluri ale ediției:

La un pas de tragedie! O rangă de metal a căzut de la mare înălțime chiar pe terenul de joacă al unei grădinițe din capitală. În preajma instituției, într-un cartier rezidențial, se înalță un bloc cu apartamente. Poliția a fixat incidentul, dar nu a stopat lucrările de construcție.

Procurorii planificau percheziții la domiciliul unei judecătoare, vizată într-o urmărire penală, însă planurile le-au fost date peste cap. Magistrata Olesea Țurcan a părăsit Republica Moldova. Ea zice că este o plecare planificată, însă procurorii nu știu nimic despre asta.

Negocierile dintre Kiev și Moscova urmează să continue vineri, în format online. Între timp, Uniunea Europeană şi Statele Unite au început un dialog strategic pe fundalul războiului rus de agresiune împotriva Ucrainei.

Uniunea Europeană va continua să ofere sprijin Republicii Moldovei pentru a diminua impactul crizei din regiune. UE va susține și afacerile moldovenești. Despre ce anume este vorba, aflați din interviul acordat Jurnal TV de către șeful Delegației UE la Chișinău.

Proiectul care urmează să asigure interconectarea energetică a Republicii Moldova cu România a fost votat azi în Parlament. Aleșii poporului își doresc să asigure astfel securitatea energetică a țării.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie