Meteo, 15 Noiembrie
Meteo 15 noiembrie 2022, 20:53 | 712

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri maximele vor oscila intre 8 si 13 grade, se prevede cer noros in localitatile din nord, in cele centrale si de sud sunt asteptate ploi slabe. 11 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 5 grade, vantul va sufla cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 8 si 10 grade, minimile vor indica 1-3 grade. La Cahul si Comrat se vor atesta cate 13 grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la 6 grade Celsius. 12 grade se vor atesta la Causeni.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi 14 grade la Bucuresti. Precipitatii sunt prognozate in orasele Cluj, Timisoara si Brasov. Averse sporadice vor fi la Iasi. Se prevede cer variabil la Constanta si Craiova, cu 16 si respectiv 15 grade.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. 18 grade vor fi la Lisabona, la Madrid 13 si va fi innorat. Va ploua la Londra și Paris cu 12 si respectiv 13 grade. In mare parte innorat va fi la Asmterdam. Va ploua si la Roma. Pecipitatii sunt anuntate la Berlin. Maximele nu vor depasi 6 grade la Varsovia, cerul va fi acoperit.Partial innorat va fi la Istanbul, Ankara si Atena. Precipitatii sunt prognozate la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie