Jurnalul orei 19, 9 Iunie
Jurnalul orei 19:00 9 iunie 2022, 20:45 | 937

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Agricultorii stau fără motorină, în plină vară. Secerișul poate fi compromis. ANRE a inițiat controale spontane la stațiile unde lipsesc unele tipuri de carburanți, iar Consiliul Concurentei a cerut de la petroliști informații despre stocurile existente.

Între timp, prețurile carburanților ating noi valori record! Motorina trece de pragul psihologic de 30 de lei pentru un litru, iar benzina sare peste 33 de lei litrul. În replică, autoritățile spun că în majoritatea statelor de pe continentul european, prețurile carburanților sunt mai mari decât în Republica Moldova.

Discurs cu năbădăi la Consiliul municipali Chișinău. Un activist a apărut cu un pistol la tribună, încercând să le comunice celor prezenți despre o problemă: atragerea minorilor în acțiuni ilegale, cum ar fi traficul de droguri. ”Nu era o armă adevărată, ci o brichetă”, a declarat activistul.

Cei șapte profesori turci, foști angajați ai Liceului ”Orizont”, care au fost expulzați în Turcia, în 2018, pot reveni în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de către Biroul Migrație și Azil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie