Meteo, 7 Aprilie
Meteo 7 aprilie 2023, 21:25 | 466

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, opt aprilie, maximele termice se vor situa intre plus 7 si plus 12 grade Celsius, meteorologii anunta cer noros in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. Plus 10 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus un grad, iar vantul va sufla din sud-vest cu pana la 3 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 8 grade, noaptea minimele se vor situa intre minus 2 si minus un grad grad. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 12 grade Celsius, vor fi plus 2 si plus 3 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 14 grade se vor inregistra la București si la Craiova. In orasele Cluj si Timisoara se vor atesta plus 9 grade, cu precipitatii la Timisoara si cer noros la Cluj. Innorat va fi la Iasi si Brasov, partial innorat la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 24 de grade vor fi la Lisabona, plus 27 la Madrid. Partial innorat va fi in orasele Londra, Paris si Amsterdam cu maxime de plus 14, plus 16 si respectiv plus 12 grade. Plus 16 grade vor fi la Roma si sunt prognozate precipitatii. Precipitatii vor fi si la Berlin si Viena. Plus 11 grade se vor atesta la Varsovia. Precipitatii sunt anuntate la Kiev. 17 grade la Atena si se prevede cer variabil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie