Jurnalul orei 19, 23 Mai
Jurnalul orei 19:00 23 mai 2022, 22:50 | 1209

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Contractul cu centrala de la Cuciurgan, pentru furnizarea energiei electrice, rămâne valabil și în luna iunie. Tot astăzi, directorul Moldovagaz a anunțat că prețul gazelor rusești pentru luna mai a scăzut cu 275 de dolari pentru Moldova, dar nu și pentru consumatorii casnici.

Calitatea de procuror general a lui Alexandr Stoianoglo a rămas la discreția Maiei Sandu. Consiliul Superior al Procurorilor i-a recomandat să-l demită. Stoianoglo a recunoscut astăzi că s-a întâlnit cu Platon „într-un loc public” la el în birou și că i-a cerut să-l ajute în investigarea fraudei bancare.

Kremlinul s-a agitat după anunțul Statelor Unite și Marii Britanii despre disponibilitatea exprimată de aceste țări de a echipa Armata Națională a Moldovei conform standardelor NATO. Chișinăul susține că acest dialog este necesar „pentru contracararea potențialelor riscuri de securitate”.

Un tânăr din Sângerei a fost împușcat mortal dintr-o armă cu lunetă în timp ce se afla cu iubita într-o pădure din satul Țiplești.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie