Patrula Jurnal TV, 9 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Între timp, poliția de la noi spune că Rustam Așurov este un fost polițist și nu a făcut parte dintr-o grupare teroristă. Oamenii legii au oferit detalii despre crima comisă de Așurov și complicii săi pe teritoriul Tadjikistanului.

Un grup specializat în contrabandă cu produse de tutun și alte mărfuri accizate a fost destructurat de oamenii legii. Procurorii au efectuat percheziții în 28 de locații. Din grupare fac parte 13 persoane, printre care actuali funcționari vamali, un polițist de frontieră și un fost vameș. Acțiunea a fost inițiată ca rezultat al unui schimb de informații între autoritățile de la Chișinău și București.

Audierea martorilor în dosarul celor șapte indivizi, care urmau să genereze dezordini în timpul protestelor organizate de Partidul Șor, a continuat la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Acuzarea a adus în instanță doi cetățeni - o femeie, care a asigurat chiria în Chișinău pentru unul dintre inculpați, și un tânăr, care urma să participe la manifestațiile de protest.

Opinia ta contează. Comentează!