Meteo, 29 Noiembrie
Meteo 29 noiembrie 2022, 22:05 | 720

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri maximele vor oscila intre doua si 7 grade, se prevede cer variabil in toate localitatile si nu sunt [prognozate precipitatii. 5 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade, vantul va sufla cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 2 si 3 grade, minimile vor indica minus 4 minus 5 grade. La Cahul si Comrat se vor atesta cate 7 grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la 0 grade Celsius. 6 grade se vor atesta la Causeni.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi 6 grade la Bucuresti si cerul va fi acoperit. Sunt asteptate precipitatii in orasele Constanta si Craiova. Innorat va fi la Iasi, Timisoara si Brasov, cu maxime intre 3 si 7 grade.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. 15 grade vor fi la Lisabona, la Madrid 12 si va fi partial innorat. In mare parte innorat va fi la Londra si Amsterdam cu 9 si respectiv 8 grade. Innorat va fi la Paris. 14 grade se vor atesta la Roma. Innorat va fi la Berlin. Maximele nu vor depasi un grad la Varsovia, cerul va fi acoperit .Partial innorat va fi la Ankara si Kiev. Va ploua la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!