Jurnalul orei 17, 6 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 6 decembrie 2021, 17:19 | 1122

Prezentat de Vasile Luchianu

Oamenii din cinci localități și-au ales duminică noi primari, în turul doi al alegerilor locale. Informațiile preliminare publicate de Comisia Electorală Centrală arată că în satul Opaci, raionul Căușeni, în comuna Hârtop, raionul Cimișlia, și în orașul Cupcini, raionul Edineț, candidații independenți au câștigat în fața candidaților PAS.

Uniunea Europeană își reconfirmă sprijinul financiar pentru Republica Moldova. În cadrul unei vizite la Chișinău, reprezentantul Comisiei Europene, Katarina Mathernova, a spus că în curând va fi semnat programul de asistență financiară de 60 de milioane de euro, destinat pentru depășirea crizei energetice. De asemenea, Uniunea Europeană anunță programe noi de susținere financiară pentru Moldova.

O femeie din Chișinău a așteptat cu răbdare și emoții ziua, în care va naște primul său copil. La maternitate a ajuns cu dureri enorme, dar medicii i-ar fi spus că totul este bine. Apoi, când au văzut că starea femeii se agravează, ar fi lăsat-o cu fătul mort în burtă, spunând că nu știu ce să facă... Femeia regretă că a ales să nască într-o instituție de stat și îi acuză pe medici de indiferență.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie