Patrula Jurnal TV, 28 August

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Judecătoria Chișinău, sector Ciocana, a pus sechestru pe Hotelul „Național” în dosarul Metalferos”, în care este cercetat fostul deputat Vladimir Andronachi. Acesta este beneficiarul companiei, care deține hotelul cu pricina. Andronachi este acuzat de crearea unui grup criminal organizat, escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari. Aceleași acuzații i se aduc fostului șef PD, Vladimir Plahotniuc.

Alexandr Stoianoglo și-a primit astăzi înapoi pașaportul și are dreptul de a circula în afara Republicii Moldova. Curtea de Apel Chișinău i-a prelungit lui Stoianoglo măsura de control judiciar pentru 60 de zile si a admis recursul avocaților privind încetarea anumitor restricții. Stoianoglo este în continuare obligat să se prezinte la procuratură sau la instanță ori de câte ori este citat și să informeze autoritățile despre o eventuală schimbare a domiciliului.

Noua șefă a Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, și-a depus declarația de avere și interese personale la Autoritatea Națională de Integritate. Din document vedem că Dragalin a renunțat la un salariu de peste zece mii de dolari în Statele Unite! Șefa Procuraturii Anticorupție a declarat mai multe conturi bancare, pe care le deține în Statele Unite, dar nicio casă, apartament sau mașină.

Opinia ta contează. Comentează!