Zucchero a cântat la pian în Piaţa San Marco, complet pustie, pentru a promova iubirea
Monden 8 mai 2020, 21:26 | 1323

Zucchero a cântat la pian în Piaţa San Marco din Veneţia, complet pustie, pentru a promova iubirea într-o perioadă în care omenirea este profund marcată de pandemie. "Am vrut să le reamintesc oamenilor că trebuie să fim curajoşi. Nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de disperare", a spus artistul.

Artistul italian Zucchero, în vârstă de 64 de ani, a înregistrat un videoclip pentru noul său cântec, intitulat "Amore Adesso!", în romanticul oraş italian construit pe o lagună, la începutul lunii mai. Câteva zile mai târziu, videoclipul său a fost publicat pe YouTube, a precizat joi un purtător de cuvânt al artistului, citat de AGERPRES.

Pentru a se asigura că zona rămâne pustie, autorităţile locale au închis Piaţa San Marco pentru pietoni înainte de filmarea acelui clip. Astfel de imagini ce prezintă pieţe celebre în lumea întreagă, de obicei aglomerate şi cu numeroşi turişti, dar rămase pustii în prezent, au devenit un simbol al Italiei în timpul pandemiei de COVID-19. "Trebuie să continuăm să fim curajoşi, nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de disperare", a spus starul italian.

Zucchero este un vestit cântăreț italian de muzică rock. A vândut peste 40 de milioane de albume la nivel mondial.

Opinia ta contează. Comentează!