Celebritățile fac apel la calm
Monden 16 martie 2020, 15:32 | 1076

La fel ca restul populației, celebritățile iau măsuri drastice pentru a se proteja de coronavirus. Tom Hanks, Mariah Carey, Lady Gaga sau Justin Bieber au intrat în carantină și îi îndeamnă pe toți să se păzească.

Actorul Tom Hanks și soția sa, actrița Rita Wilson, au testat pozitiv pentru coronavirus în Australia săptămâna trecută. Actorul a postat un mesaj de încurajare pe contul său de Instagram, unde le-a scris fanilor despre importanța carantinei pentru prevenirea COVID-19 și și-a îndemnat următorii să-și păstreze calmul și răbdarea. Ambii sunt ținuți sub observație și izolați în continuare.

Sfaturi pentru o bună igienă au distribuit multe celebrități, printre care și Mariah Carey, care a postat un filmuleț cu ea și copiii săi, spălându-se pe mâini, pe fundalul piesei "Fantasy", ce îi aparține artistei, devenită hit în 1995.

Pe aceeași notă pozitivă și de încurajare, Gloria Gaynor a postat un filmuleț similar, spălându-se pe mâini insistent, pe hitul mondial din 1978, semnat de ea.

Alte celebrități au postat filmări cu mesaje de susținere pentru toți cei afectați de coronavirus sau oameni aflați în panică din cauza pandemiei. Justin Bieber a donat 29 de mii de dolari către o fundație din Beijing.

Katy Perry le-a trimis fanilor săi din China un mesaj de susținere, în care îi ruga să continue lupta împotriva virusului, să rămână sănătoși și pozitivi.

Sute de celebrități au făcut postări pe Twitter, Instagram și Facebook, îndemnând întreaga lume să recurgă la calm și să trateze cu maximă seriozitate igiena și măsurile de prevenire a COVID-19.

Opinia ta contează. Comentează!