Jurnalul Sportiv, 17 August
Sport 17 august 2022, 21:17 | 327

Barcelona vrea să transfere cu orice preț un fundaș dreapta. Catalanii negociază cu argentinianul Juan Foyth, de la Villareal, însă fanii submarinului galben nu sunt deloc încântați cu gândul la o posibilă mutare. Catalanii vor neapărat un fundaș dreapta după ce Sergino Dest nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Xavi dorește să aibă cât mai multă calitate și o concurență cât mai ridicată pe fiecare post. Juan Foyth este jucător de bază la echipa antrenată de Unai Emery, jucând în 26 de partide din sezonul trecut. Conform Mundo Deportivo, fundașul argentinian are o clauză de reziliere de 42 de milioane de euro, iar oficialii lui Villareal nu doresc să mai negocieze deloc. Foyth a venit la Villareal vara trecută, după ce a fost împrumutat la Tottenham.

Manchester United este dispusă să plătească aproximativ 60 de milioane de euro pentru Casemiro. Formația din Premier League vrea să îl transfere pe mijlocașul brazilian de la Real Madrid, după ce încercarea lor de a-l transfera pe Adrien Rabiot este pe punctul să eșueze. Manchester United are un start dezastruos de sezon în Premier League, fiind pe ultimul loc al clasamentului după două etape. Șefii de pe Old Trafford vor din răsputeri să-i întărească lotul lui Erik ten Hag. Brazilianul de 30 de ani a ajuns la Real Madrid în 2013, când a fost transferat de la Sao Paulo pentru 6 milioane de euro. Mijlocașul are în prezent o cotă de piață de 40 de milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com. Gruparea de pe Old Trafford a pierdut în prima rundă, 1-2, cu Brighton, chiar pe teren propriu, și a fost umilită în etapa a doua, 4-0, în deplasare, la Brentford.

Elon Musk a creat isterie pe Twitter, după ce a spus că va cumpăra Manchester United, club pe care-l deține familia Glazer. Mai mulți fani ai lui Manchester United au protestat împotriva politicii implementate de acționarii clubului, astfel că anunțul i-a entuziasmat pe suporterii ”diavolilor” în scurt timp. Doar că CEO-ul Tesla a revenit asupra celor menționate pe Twitter: ”Cumpăr Manchester United. Cu plăcere”, a scris Elon Musk, pe Twitter. După care a revenit: ”Nu, este o glumă de cursă lungă pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă de sport”. Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, cu o avere estimată la 265,7 miliarde de dolari. Malcolm Glazer este principalul acționar al celor de la Manchester United din 2005, când a plătit aproape 790 de milioane de lire sterline pentru a intra în acționariatul clubului.

Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare după numeroasele zvonuri din această vară, potrivit cărora portughezul a fost refuzat de foarte multe cluburi de top din Europa. Fotbalistul i-a spus unui fan că va dezvălui tot adevărul într-un interviu, pe care îl va acorda în următoarele săptămâni. Presa internațională a vorbit despre faptul că agentul său, Jorge Mendes, l-ar fi propus la numeroase cluburi de top din Europa, toate refuzând ideea de a-l transfera pe starul lui Manchester United. Printre echipele despre care s-a vorbit în această perioadă de mercato se numără Bayern Munchen, PSG, Atletico Madrid, Chelsea și Real Madrid. În ultima săptămână a fost dezvăluit și faptul că impresarul lui Ronaldo a încercat să-și transfere clientul și în Serie A, la AC Milan sau Inter. După toate aceste informații apărute în presă, Cristiano a răbufnit pe rețelele de socializare. Fotbalistul de 37 de ani a scris pe Instagram că adevărul va fi cunoscut în perioada următoare, după ce va oferi un interviu în care va spune tot ce s-a întâmplat în ultimele luni. „Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte.” Imaginează-ți cum stau lucrurile", a notat Cristiano într-un comentariu la o postare de pe un cont al fanilor săi de pe Instagram.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie