Jurnalul orei 15, 30 Decembrie
Jurnalul orei 15:00 30 decembrie 2021, 17:06 | 1422

Prezentat de Eugenia Apostu

Regimul de la Tiraspol interzice, repetat, accesul fermierilor la terenurile amplasate în raionul Dubăsari, dincolo de traseul Tiraspol-Camenca. Este vorba de aproape 6500 de hectare cu destinație agricolă. Interdicția este aplicată până pe 30 iunie 2022. Biroul pentru Politici de Reintegrare de la Chișinău afirmă că decizia este ”neîntemeiată și are o conotație politică”.

Combinatului de panificație „Franzeluța” dezminte informația privind intenția de a scumpi pâinea din 1 ianuarie. Informația apărută în spațiul public nu este veridică, se precizează într-un comunicat de presă.

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi că își lanează proiectul său politic - Mișcarea Alternativă Națională. Într-o declarație de presă, Ceban a criticat actuala guvernare, acuzând-o de incompetență și corupție. Reprezentanții puterii au reacționat într-un stil ironic. Ministrul Infrastructurii scrie că Ion Ceban se lansează în politică în timp ce orașul Chișinăul se confruntă cu drumuri înzăpezite și ambuteiaje interminabile.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie