Meteo, 3 Noiembrie
Meteo 3 noiembrie 2022, 22:49 | 901

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre 13 si 18 grade Celsius, cerul va fi noros in toate localitatile si nu sunt prognozate precipitatii. 16 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 4 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre 13 si 15 grade Celsius, noaptea minimile vor oscila intre 1 si doua grade. In cele sudice maximele nu vor depasi 18 grade, vor fi intre 5 si 6 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 21 de grade se vor inregistra la București si se prevede cer variabil. Cu un grad mai rece va fi la Timisoara. Maxime de 16 grade vor fi la Iasi, 17 la Constanta. 18 grade se vor atesta la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 20 si respectiv 16 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. La Londra va fi in mare parte insorit. La Paris si Amsterdam sunt prognozate precipitatii, cu 12 si respectiv 13 grade. 20 de grade se vor atesta la Roma. Va ploua la Viena, iar la Berlin sunt asteptate precipitatii. 13 grade vor fi la Varsovia. Insorit va fi la Ankara si Atena. Averse sunt prognozate la Kiev cu maxime de pana la 10 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie