Jurnalul orei 17, 15 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 15 septembrie 2022, 18:18 | 670

Prezentat de Vasile Luchianu

O femeie cu doi copii a fost lovită de o mașină, de pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat pe strada Ginta Latină, între orele 7 și 8 dimineața. Femeia îi ținea pe cei doi copii de mâini și treceau strada regulamentar, când un taxi i-a lovit în plin. Șoferul este căutat de poliție. Atenție, urmează imagini șocante!

Ploile de luna trecută au făcut complet impracticabile unele străzi din Chișinău, care și așa erau stricate. Spre exemplu, pe strada Moldovița și pe stradela Criuleni din cartierul Poșta Veche nu vine nici ambulanța, nici mașina pompierilor, nici mașina care strânge gunoiul. Niște gropi enorme fac accesul imposibil. Pretorul sectorului Râșcani dă asigurări că ulițele vor fi reparate, doar că superficial.

Ucraina nu va lăsa armata rusă să ajungă la hotarele Republicii Moldova. Asigurările au fost date de către consilierul șefului biroului președintelui ucrainean, Mihailo Podoleak. El a explicat că Rusia nu poate ataca Republica Moldova decât preluând controlul asupra regiunilor din sud, însă armata ucraineană nu va permite un astfel de scenariu. ”Ocuparea regiunilor Nicolaev și Odesa de către armata rusă este imposibilă”, afirmă oficialul de la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie