Meteo, 18 Aprilie
Meteo 18 aprilie 2023, 21:28 | 497

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 15 grade, minimile vor cobori pana la plus 5 grade. Meteorologii anunta vreme inchisa si ploi in toate localitatile republicii. Plus 13 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8, vantul nord-estic va sufla cu pana la 18 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 10 plus 11 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 14 si plus 15 grade, minimile vor cobori pana la plus 9 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti, sunt prognozate averse. Plus 14 grade se vor atesta si in orasele Iasi, Cluj, Timisoara si Brasov. Precipitatii sunt asteptate la Cosntanta, cu maxime de pana la plus 13 grade. Plus 17 vor fi la Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene Plus26 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Se prevede cer varabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 15, plus 19 si plus 14 grade. Plus 19 grade si averse vor fi la Roma. Plus 11, si respectiv plus 8 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. Precipitatii sunt prognozate la Varsovia. Plus 20 de grade se vor atesta la Atena. Innorat va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie