Jurnalul orei 15, 3 Decembrie
Jurnalul orei 15:00 3 decembrie 2021, 16:44 | 1597

Prezentat de Eugenia Apostu

Magistrații Judecătoriei Bălți examinează astăzi solicitarea Comisiei Electorale Centrale vizând anularea înregistrării candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, în cursa electorală pentru Primăria Bălți. Sute de oameni au fost aduși de Partidul „Șor” să scandeze în fața Judecătoriei. La un moment dat, aceștia au încins hore și au chefuit, fiind acompaniați de mai mulți artiști chemați să cânte la protest.

Veaceslav Platon a fost pus sub învinuire într-un nou dosar de escrocherie. Procurorii spun că el ar fi organizat și condus un grup de persoane, care ar fi prejudiciat cu aproape 20 de milioane de lei o asociație obștească. Procurorii cer arestarea lui Platon pe un termen de 30 de zile, dar acesta nu se află în Republica Moldova, ci în Marea Britanie, unde a fugit după alegerile din 11 iulie.

Minorele bătăușe de la Ciocana riscă una șase și cealaltă patru luni de pușcărie. Atât a cerut, în instanță, procurorul de caz, după ce tinerele și-au recunoscut vina. Acuzatorul de stat susține că cele două fete vor fi scutite de o treime din pedeapsă. Așa prevede legea în cazul învinuiților care își recunosc vina.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie