Meteo, 15 Iunie
Meteo 15 iunie 2023, 20:25 | 362

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 24 si plus 29 de grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 13 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta averse in localitatile nordice, in cele centrale si de sud cerul va fi variabil. Plus 28 de grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea se vor atesta minime de pana la plus 17 grade, iar vantul va sufla din nord-est cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 25 si plus 26. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 29 de grade, pe timp de noapte vor fi plus 17, plus 18.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 29 de grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer variabil. Precipitatii sunt prognozate la Timisoara, ploi la Cluj. 25 de grade se vor atesta la Constanta, 24 la Craiova.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 31 de grade se vor inregistra la Lisabona, 34 la Madrid. In mare parte insorit va fi la Londra si la Paris, cu plus 27 si plus 30 de grade. Insorit va fi la Paris, 30 de grade se vor inregistra. Insorit va fi la Roma, in mare parte insorit la Viena. Precipitatii sunt asteptate la Berlin. 24 de grade se vor atesta la Varsovia. Furtuni sunt prognozate la Ankara si Atena. 28 de grade vor fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie