Jurnalul orei 15, 23 Octombrie
Jurnalul orei 15:00 23 octombrie 2023, 19:43 | 509

Prezentat de Călin Jucovschi

Un avion de mici dimensiuni, cu două persoane la bord, a aterizat forțat pe aerodromul din preajma localității Horești, raionul Ialoveni. Aeronava s-a defectat în timpul zborului. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 13:00.

Procurorul implicat în accidentul de la Bahmut de vineri seară, soldat cu patru morți, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, la solicitarea procurorilor. Între timp, medicii luptă pentru viața bărbatului de 63 de ani și a unei copile de patru ani, care se află în stare gravă la spital.

Consiliul Superior al Procurorilor a aprobat astăzi, după aproape patru ore de dezbateri, Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de selectare a candidatului pentru funcția de procuror general. Anterior, ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, spunea că un nou procuror general va fi numit cel târziu în ianuarie 2024. Concursul ar putea fi anunțat tot astăzi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie