Viorica-Cosmetic, lider pe piața cosmeticelor, împlinește 34 de ani de la fondare
Advertorial 12 mai 2023, 21:39 | 1080

Cea mai mare fabrică de cosmetice din Republica Moldova, Viorica-Cosmetic, sărbătorește astăzi un moment deosebit în istoria sa - 34 de ani de la fondare. Cu o evoluție remarcabilă de-a lungul timpului, compania a devenit un nume de referință în industria cosmeticelor, atât în țară, cât și în străinătate.

Un aspect esențial al activității fabricii de cosmetice este gestionarea riguroasă a tuturor etapelor de creare a produselor. Echipa dedicată, formată din dermatologi, chimiști și tehnologi, desfășoară cercetări avansate, elaborează produse de înaltă calitate, conform standardelor internaționale. Produsele finite sunt supuse unui proces riguros de testare a calității în propriul laborator dotat cu echipament de ultimă generație.

Înființată pe 12 mai 1989, Viorica-Cosmetic a reușit să se impună pe piața locală, cucerind cu produse de calitate superioară și inovație constantă mii de clienți.

Produsele Viorica-Cosmetic sunt aprobate și recomandate de Asociația Dermatologilor, și de Asociația Medicilor Obstetricieni Ginecologi din Republica Moldova, impunându-se astfel drept lider pe piața locală a cosmeticelor.

Opinia ta contează. Comentează!