Jurnalul orei 15, 28 Aprilie
Jurnalul orei 15:00 28 aprilie 2023, 21:25 | 464

Prezentat de Vasile Luchianu

Trei persoane au murit într-un incendiu, produs joi seara într-un apartament la bloc pe strada Pietrarilor din Chișinău. La stingerea flăcărilor au fost alertate cinci echipaje de pompieri.

Fostul deputat român Cristian Rizea a fost extrădat joi seara autorităților din România. Potrivit Inspectoratului General pentru Migrație, Rizea a fost îndepărtat sub escortă și a fost preluat de către polițiștii români. Peste Prut, Rizea are de ispășit o condamnare de patru ani și opt luni de închisoare cu executare.

Replicile tăioase și acuzațiile grave au fost la ordinea zilei în ședința plenară a Parlamentului. Votarea în prima lectură a proiectului de lege, prin care sunt denunțate acordurile privind crearea și activitatea Teleradiocompaniei Interstatale „Mir”, a stârnit nemulțumirea opoziției. Deputații puterii i-au acuzat pe legislatorii socialiști și comuniști de trădare de patrie. Proiectul de lege a fost aprobat cu 55 de voturi ale deputaților PAS. Împotrivă au fost 18 legislatori din fracțiunea BCS.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie