Meteo, 25 Ianuarie
Meteo 25 ianuarie 2023, 20:29 | 438

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre zero si plus 5 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 5 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile, fara precipitatii. Plus 3 grade Celsius se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi minus unu, vantul va sufla din nord moderat. In localitatile nordice maximele se vor situa intre zero si plus un grad, iar minimile vor indica minus 5, minus 4 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 5 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 0 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 4 grade se vor inregistra la Bucuresti, Cluj si Brasov unde se prevede cer variabil. Plus 5 grade se vor atesta in orasele Timisoara si Constanta si va fi innorat. Se prevede cer variabil la Iasi.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 13 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 9 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra. Precipitatii sunt prognozate in orasele Paris si Amsterdam, cu maxime de plus 6 si respectiv plus 7 grade. Maxime de plus 12 grade se vor inregistra la Roma, va fi partial innorat. Va ninge la Berlin si la Varsovia. In mare parte innorat va fi la Sofia. Averse sunt prognozate la Atena. La Kiev va fi minus un grad.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie