Jurnalul orei 17, 6 Aprilie
Jurnalul orei 17:00 6 aprilie 2023, 20:08 | 644

Prezentat de Vasile Luchianu

Încă o tornadă a făcut ravagii în America. Cinci oameni au murit după ce fenomenul meteo s-a dezlănțuit în toiul nopții în sud-estul statului Missouri, scrie Reuters. Se întâmplă într-o perioadă, în care mai multe zone din Statele Unite sunt străbătute de furtuni violente.

Agențiile turistice și pensiunile ne îndeamnă să ne gândim la o vacanță aici, nu peste mări și țări. Zeci de oferte, activități și destinații, începând cu lanțul muntos din Transilvania și terminând cu atracțiile, pe care le are Bugeacul, așteaptă să fie descoperite. O expoziție care promovează turismul intern se desfășoară în aceste zile la Moldexpo.

Șantierele sau construcțiile apărute peste noapte rămân a fi subiect de scandal. Un bărbat care a locuit o perioadă pe strada Spartacus din Chișinău afirmă că a fost constrâns să își vândă casa, pentru ca în locul acesteia să fie ridicată o clădire. O femeie, locuitoare pe aceiași stradă, zice că lucrările la șantier s-au făcut cu nenumărate abateri și a depus plângere în instanță. Dezvoltatorul neagă aceste acuzații.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie