O femeie din Florida s-a dus la bancomat să scoată 20 de dolari și a descoperit că este miliardară
Monden 22 iunie 2021, 20:53 | 1346

O femeie din Florida aproape că a suferit un șoc weekend-ul acesta, când s-a dus la bancomat ca să scoată 20 de dolari și a descoperit că este... miliardară. Deocamdată, nu se știe ce eroare s-a produs, dar femeia este dornică ca banii să fie luați din contul ei cât mai curând, ca să poată dormi liniștită.

Julia Yonkowski s-a oprit la un bancomat sâmbătă, 19 iunie, ca să retragă suma de 20 de dolari. De regulă, nu-și verifică soldul, dar de această dată ceva a împins-o să o facă și a văzut că avea 999.985.855,94 de dolari, adică aproape un miliard, relatează presa din Florida. Femeia a devenit un star în numai câteva ore și într-un interviu acordat pentru un post tv local. Ea știe că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar ea a fost pur și simplu îngrozită.

Julia Yonkowski a mai spus că a văzut în presă cazuri cu oameni aflați în aceași situație care au scos banii și apoi au fost obligați să-i înapoieze. Ea nu ar face asta pentru că nu sunt banii ei și o cam sperie toată povestea asta, pentru că știe ce probleme sunt cu amenințările cibernetice. În vârstă de 60 de ani, Julia s-a alarmat teribil și practic tot weekend-ul nu a făcut nimic altceva decât să încerce să înapoieze banii la bancă. A sunat, însă robotul telefonic pur și simplu nu a reușit să identifice care este problema ei și nu a direcționat-o către un operator uman.

Deocamdată nu se știe ce eroare s-a produs, dar Julia este dornică ca banii să fie luați din contul ei cât mai curând, ca să poată dormi liniștită.

Opinia ta contează. Comentează!