Jurnalul orei 19, 31 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 31 ianuarie 2024, 20:59 | 824

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Tatăl vitreg al fetei de 11 ani, care a născut în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru Jurnal TV de ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

2. Comisia pentru Situații Excepționale a anulat decizia autorităților locale din Chișinău privind instituirea taxelor pentru activitatea grupelor cu program prelungit. Factorii de decizie de la primărie riscă să fie sancționați contravențional sau chiar penal.

3. O nouă provocare cu tentă separatistă la Comrat. Administrația din autonomia găgăuză s-a pregătit să sărbătorească cu fast, pe 2 februarie, marcarea a zece ani de la cele două referendumuri ilegale din regiune. Pentru evenimentul de vineri, s-a dispus participarea școlilor din autonomie. În scurt timp, Comratul a renunțat însă la idee.

4. Republica Moldova impune sancțiuni în privința persoanelor și grupărilor catalogate în multe țări drept teroriste. Un ordin în acest sens a fost semnat de șeful Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Musteață.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie