Jurnalul orei 19, 7 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 7 aprilie 2022, 20:37 | 1428

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Amenzi usturătoare de până la o sută de mii de lei, dar și suspendarea dreptului de emisie riscă furnizorii de servicii media care vor difuza falsuri sau informații ce afectează securitatea spațiului informațional audiovizual. Sunt prevederile unui proiect de lege votat în prima lectură de către deputații PAS și boicotat cu înverșunare de către aleșii din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și cei din partidul Șor.

12 ani de pușcărie! Atât va sta după gratii tânăra care a ucis cu sânge rece o copilă de numai doi ani. Decizia a fost luată astăzi de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani.

La 13 ani de la evenimentele din 7 aprilie 2009, societatea civilă cere desecretizarea dosarului. Persoane responsabile pentru calvarul prin care au trecut tinerii în comisariate, și-au continuat cariera, fără a răspunde în fața legii.

Vestul Ucrainei a devenit loc de refugiu pentru locuitorii din toate colțurile țării. Relativ departe de oroarea războiului, lumea ajunsă în Lvov încearcă să își trăiască viața. Urmăriți în jurnal un reportaj semnat de trimisul nostru special în Ucraina.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie