Meteo, 27 Septembrie
Meteo 28 septembrie 2022, 00:36 | 779

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri temperaturile vor oscila intre 21 si 26 de grade, se prevede cer noros in toate localitatile, nu sunt prognozate ploi. 24 de grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 13 grade, vantul va sufla din nord-vest cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 21 si 22 de grade, minimile intre 10 si 11 grade. La Cahul si Comrat se vor atesta cate 26 de grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la 15 grade Celsius. 25 de grade se vor atesta la Causeni

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi 19 grade la Bucuresti si va fi insorit. Averse sau precipitatii sunt prognozate la Cluj si Timisoara. In mare partre insorit va fi la Constanta si Craiova. La Brasov se vor inregistra 19 grade.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. 25 de grade vor fi la Lisabona, la Madrid 26 de grade si se prevede cer variabil. 16 grade se vor inregistra la Londra. La Paris si Amsterdam sunt prognozate precipitatii, maximele nu vor depasi 16 si respectiv 15 grade.Insorit va fi la Roma. Partial insorit la Viena. Precipitatii se asteapta la Berlin. Maximele nu vor depasi 14 grade Celsius la Varsovia . Averse sunt prognozate la Istanbul si Kiev. La Ankara si Atena se prevede cer variabil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie