Patrula Jurnal TV, 29 Octombrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Cu dosar penal și fără mașină. Cu asta s-a ales un șofer, care a fost prins beat la volan în satul Chișcăreni, raionul Sângerei. Testul alcoolscopic a arătat o concentrație de 1,56 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a anunțat că fostului procuror general Alexandr Stoianoglo i-a fost încălcat accesul la instanță.În context, CEDO a decis despăgubiri de trei mii 600 de euro pentru Stoianoglo.Totuși, Curtea a stabilit că întreruperea mandatului lui Stoianoglo este justificată în contextul, în care atribuțiile de șef al Procuraturii Generale îi ofereau controlul asupra anchetelor penale.Consiliul Superior al Procurorilor ar trebui să revină la examinarea plângerii fostului procuror general, afirmă avocatul lui Stoianoglo.

O aeronavă militară NATO participă la un exercițiu moldo-american, care va încheia luni. Este vorba de exercițiul „Aurochs Partner – 2023”, care are loc la centrul de pregătire al Regimentului de Aviație „Decebal” din Mărculești. Sunt antrenați peste 200 de militari din Batalionul cu destinație specială „Fulger” și soldați din cadrul Armatei Statelor Unite.

Opinia ta contează. Comentează!