Meteo, 6 Aprilie
Meteo 6 aprilie 2023, 20:20 | 477

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 3 si plus 12 grade Celsius, se prevad ploi slabe in cateva localitati sudice, in orase ca Briceni, Soroca meteorologii anunta lapovita. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la minus 2 grade. Plus 8 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus un grad, iar vantul estic va sufla slab. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 3 si plus 6. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 12 grade, vor fi plus 2, plus 3 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 10 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Constanta. In orasele Iasi si Cluj se vor atesta plus 5 grade, cu precipitatii la Cluj si cer noros la Iasi. Se prevede cer variabil la Constanta si Craiova.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 22 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 25 la Madrid. Partial innorat va fi la Londra si Paris cu maxime de 14 grade Celsius. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam, cu plus 11. In mare parte insorit va fi la Roma, innorat la Viena. Plus 8 grade se vor atesta vineri la Berlin. Precipitatii sunt asteptate la Varsovia. In mare parte insorit va fi la Atena. Plus 9 grade se vor inregistra la Kiev, cerul va fi noros.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie